Bosch 2017-11-02T09:09:18+00:00

Idealverkstan  – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!

Loading...
Loading...
Loading...

Smartare med valfritt betalningssätt!

Låna till service, däck, rekond. Vi på Idealverkstan kan hjälpa dig att lägga upp din finans med Bosch Car Service förmånskort. Du alltid upp till 60 dagars helt kostnadsfri kredit tid, om olyckan är framme och du drabbas av en oförutsedd utgift kan du nu sprida kostnaderna och få mer pengar över till annat.

Allt börjar med din ansökan som du kan göra på plats eller här på våran hemsida. Skicka in Namn, personnummer, adress telefonnummer, fast anställd eller inte och hur länge du har jobbat.

Ansök om kredit